Νομική Ομπρέλα
Η ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ προσφέρουν μια καινούρια υπηρεσία για το κατάστημά σας
01
Υπενθύμιση
+
Υπενθύμιση για το πότε πρέπει να ανανεωθούν οι άδειες και τα πιστοποιητικά του καταστήματός σας (όπως κοινοχρήστου χώρου, μουσικής, παράτασης ωραρίου, πυροπροστασίας).
02
Διαρκή Ενημέρωση
+
Διαρκής ενημέρωση για τις αλλαγές της νομοθεσίας και πώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το κατάστημά σας.
03
Αυτοψία / Επίσκεψη
+
Αυτοψία / Επίσκεψη στο κατάστημα σας από συνεργάτη των γραφείων μας προκειμένου να επισημανθούν οι τυχόν ιδιαιτερότητες του κάθε καταστήματος.
04
Επεξηγήσεις & Απαντήσεις
+
Επεξηγήσεις και απαντήσεις για κάθε έγγραφο (π.χ. μηνύσεις, πρόστιμα, αγωγές, σφραγίσεις) που επιδίδεται στο κατάστημά σας. Θα σας δίνονται εξηγήσεις για τις συνέπειες και τις τυχόν ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
05
Αρχείο
+

Τήρηση στα γραφεία μας αρχείου εγγράφων και ιστορικού ενεργειών του καταστήματός σας
06
Αιτήσεις
+
Κατάθεση αιτήσεων για νομικά ζητήματα που αφορούν γενικά τα Κ.Υ.Ε. ενώπιον των αρμοδίων Υπουργείων και κάθε άλλης Αρχής (π.χ. κτηματική υπηρεσία) προκειμένου να επιτευχθούν ευνοϊκότεροι όροι λειτουργίας τους.
07
Τηλεφωνικές Συμβουλές
+
Τηλεφωνικές συμβουλές και κατευθύνσεις όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες.
08
Διατήρηση Προσωπικού Φακέλου
+
Ένα φάκελο με τα έγγραφα που θα επιδεικνύονται στους ελέγχους της αστυνομίας ή άλλων αρμοδίων υπηρεσιών.
LAW FIRM
01. Το γραφείο μας σκοπεύει να καλύψει το έλλειμμα ασφάλειας και σιγουριάς που τυχόν υπάρχει σχετικά με τη νομική και αδιάλειπτη λειτουργία του καταστήματος.
02. Το γραφείο μας συνεργάζεται με τους δικηγόρους, τους μηχανικούς, τους διακοσμητές ώστε να προβαίνουμε σε κοινές και σωστές κινήσεις και σε ενιαία αντιμετώπιση των αναφυόμενων προβλημάτων.
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
03. Σκοπός μας είναι ο επιχειρηματίας να ασχολείται απερίσπαστος με το «επιχειρείν» και όχι ο ίδιος με την γραφειοκρατία και τα νομικά θέματα του καταστήματός του, τα οποία τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η νομική μας ομάδα.
ΑΘΗΝΑ
ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 61-63, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, Τ.Κ. 11362
[email protected]
T. 213 025 3173
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 9 & ΕΝΩΤΙΚΩΝ, Τ.Κ. 54627
[email protected]
T. 231 0528 154
ΜΥΚΟΝΟΣ
[email protected]
T. 228 902 8602
FOLLOW US
back to top